Calirana Pertinent Info_catalan

INFORMACIÓ PERTINENT

PORTAR EL SEU MENJAR

Aliments no està disponible en la Calirana. Només ha de portar propis aliments emmagatzemats en viatges propis refrigeradors complets amb gel suficient. També es recomana per portar els seus propis plats, copes, culleres, forquilles i les disposicions com. L’ús d’instal·lacions de cuina de Calirana (pou de gas estufa/barbacoa, olles i paelles) és lliure per a la nit al dia hi allotgen. No hi ha cap càrrec per destapament de qualsevol tipus. Turistes de dia ha de proporcionar seu pròpia cuina estris i eines.

Llum elèctrica ve proporcionada en Calirana per a la nit al dia hi allotgen de 6 h a 6:00:00 per a la ventilació d’aficionats, llums, radiocassette portàtil intèrprets i carregadors de telèfon mòbil. Electricitat també podrà ser facilitada a certes hores del dia. Calirana gestió pot considerin necessàries o a previ per demanar per a l’ús, dir, a la sala de formació d’operar portàtil o altres aparells electrònics. L’aigua corrent potable està disponible en la Calirana tot, però es recomana portar aigua embotellada per beure.

En l’actualitat, Calirana instal·lacions pot acomodar a 50 persones de mantenir-se durant la nit. Hi ha coixins i roba de llit, però s’aconsella portar les seves pròpies tovalloles de bany, xampú i bany sabons, loció, etc. Es poden afegir llits amortida limitats per a persones que opten per estar amb els amics més enllà que una sala de pot acomodar. Ventilating aficionats s’instal·len a totes les habitacions. Fa temps en Calirana voltant de 3 a 4 graus inferiors a Metro Manila.

Calirana pot acollir tants com dia 120 convidats de gira. Un grup de gira de dia de no menys de 80 persones pot tenir l’estació per al seu ús exclusius; en cas contrari, Calirana gestió podrà acceptar altres grups de viatge de dia.

Samarretes de record de Calirana i d’aigua mineral en gerres de 5-galó poden ser adquirits a la botiga de records de el Calirana a un cost nominal fins que té una durada de subministrament.

Totes les reserves amb Calirana ha de fer com a mínim dues setmanes per endavant i sotmès a 50% del pagament a la confirmació de la reserva inicial. Les reserves confirmades deurà ser satisfet íntegrament per com a mínim una setmana abans de la sortida.

COM ANAR A CALIRANA

CALIRANA RUTA 1

Cantonada EDSA començant Ortigas centre prendre C5 Road i després l’autopista Sud Luzon. A continuació, sortida a Calamba. A l’encreuament de ciutat Calamba, girar a la dreta va a la ciutat de Los Baños. Prendre camins de desviació que voreja els petits pobles de ciutat badia, pròxima ciutat de Victoria, pròxima ciutat de Pila i després tot el camí a Sta. Cruz municipi, ciutat capital de la Laguna. Nota: No INTRODUÏU la poblacion o la pròpia ciutat. Impulsa directament anant a la ciutat de Pagsanjan, en Front de Pagsanjan Municipal Hall, giri a l’esquerra a la ciutat de Lumban. Un quilòmetre del pont de Lumban, desviar dret a camí costa amunt passant per llac de Caliraya. Nota: Prestar atenció a la presència de Junta de senyal de Calirana que indica la distància per transportar l’estació de després de sortir de Pagsanjan.
En arribar a Caliraya Lake, trobem el signe de l’estació de ferri de Calirana a ambdós costats de la carretera. Calirana representant porta uniforme amb Calirana d’impressió.

CALIRANA RUTA 2

Partida Antipolo, amb cotxe per ciutat de Teresa llavors Morong ciutat. Després girar esquerra a Manila East Road, passant per les afores de Baras Vila, pròxima Tanay ciutat i llavors ciutat de Pililia, tots a la província de Rizal.
Impuls cap a la Rizal i Laguna carretera de muntanya llavors Costa avall passant per Mabitac ciutat, poble proper de Famy, a continuació, ciutat de Siniloan, pròxima Pangil ciutat, a continuació, ciutat de Pakil, el següent és el poble de Paete i la ciutat Glorietta, tots a la província de Laguna.
Un quilòmetre després de límit Glorietta i Lumban, fer un canvi de sentit a carretera costa amunt que condueix al llac Caliraya. Llavors finalment trobar Calirana signe de l’estació de ferri a la carretera per la vora del llac.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684