About Calirana_catalan

EL COMPLEX CALIRANA

Calirana és un complex privat espaiós obtenint 1,5 hectàrees a la frontera oriental de Caliraya de llac artificial a Bgy. Talaungan oriental, Cavinti, Laguna, davant de l’est de Cavinti.

Calirana és de quaranta minuts llanxa passeig de l’estació de ferri val la pena un cop d’ull del llac Caliraya. Atraccions a Calirana Mostra panoràmica de la façana de vetllada coco discorre per nombrosos turons parcialment submergits. Aquest curt passeig presenta una visió perfecta d’ambdues els llac vora i llac illes com fred suau vents esquitxada en aigües tranquil·les de l’estany.

Localització de Calirana presenta un pintoresc d’una fuita de lleure ideal. Les comoditats de el Calirana consta de cottages, pavellons d’activitat, dues piscines, zona lúdica nens, quioscos videoke, pista de joc de l’aire lliure, billar, motos d’aigua, embarcacions d’esbarjo de l’aqua i llacunes de pesca.

En Calirana, hi trobareu una àmplia bucle del camí d’arbres al costat del llac de araucaria per al visionament de gran serralada i la Serena llac d’aigua. Una zona de Calirana compta amb una xarxa de vies d’herba de plataforma a través de la costa avall o costa amunt per la intenció de fer footing i passejant.

Calirana ofereix privat, la tranquil·litat i la Pau lloc amb assaborir la brisa i millor dia per a la captura de Drac vola si teniu res a veure durant el dia. Però això és els nens a Calirana estat fent, o per la lluna i estrelles mirant a través de tot la nit.

Després de tot, Calirana és com una mica de casa només per a vostè, la seva família i amics. La naturalesa Calirana no tots aquests menys les mirades de fastiguejar i curiosos que es veu de la gent no sap que vostè.
Calirana té un lloc perfecte per relaxar-se i tenir la seva comunió familiar que envolta l’oliverar de pícnic amb arbusts de la vegetació i les aus signatures. Calinara disposa de piscines de mida raonable net i bonic per a adults i nens per igual. Quedar-se i relaxar-se a sentir com inici Calirana Cottages. Nois, aquest és el teu lloc per deixar anar el seu desig de pesca perquè hi ha un munt d’agafar en llacunes de pesca de Calirana. Resta assegurada que i als seus fills gaudiran de zona lúdica infantil Calirana i pistes de jocs de l’aire lliure. Calirana ha videoke quioscos per als amants del cant i els pavellons de l’activitat per a qualsevol esdeveniment. Calirana proporciona vista cobertes per adorar llocs bonics d’aigua de llac serè i gent que fa esports d’aigua.

EXCURSIÓ DE DIA CALIRANA
La Calirana varia d’excursió de dia o depenent de l’elevació de temps i/o aigua.
Registre d’entrada temps no abans de 8:30:00
Hora de sortida el mateix dia no més tard de les 4:30 pm

Turistes de dia de Calirana pot utilitzar les següents habitacions tarifes amb descompte:
Per a una participació de doble cabana
Per a una participació de quàdruple cottage les tarifes
Per altre Calirana cottages múltiple de participació estan disponibles a petició.
Serveis de les habitacions bàsiques disposen Calirana.

CALIRANA NIT
Registre d’entrada i final sortida anticipada a Calirana es poden permetre en funció de reserva d’habitacions.
Registre d’entrada temps no anterior a 2:30 pm
Hora de sortida no més tard de la 1:30 hores l’endemà

Podreu passar la nit en Calirana té una selecció de cases de camp o habitacions. Però aquests ha d’assegurar que les seves opcions són en línia als seus companys.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684