About Calirana_malay

CALIRANA RESORT

Calirana adalah sebuah resort persendirian yang luas Mukhriz seluas 1.5 hektar di sempadan Timur Caliraya Tasik buatan manusia di Bgy. Talaungan Timur, Cavinti, Laguna, menghadap ke Timur Cavinti.

Calirana ialah empat puluh minit menaiki motorbot dari Stesen feri bernilai satu dekat Tasik Caliraya. Perjalanan ke Calirana menunjukkan panorama menghadap bersempadan-pokok kelapa yang meandering melalui banyak bukit-bukau yang sebahagiannya timbul. Pendek ini naik membentangkan sepintas lalu sempurna kedua-dua Tasik tepi dan Tasik Pulau sebagai lembut sejuk angin percikan perairan tasik yang tenang.

Lokasi di Calirana membentangkan yang indah daripada melarikan diri riadah yang sesuai. Kemudahan Calirana yang terdiri daripada kotej-kotej, aktiviti Pavilion, dua kolam renang, Permainan Kanak-Kanak Kanak-Kanak, kiosk videoke, gelanggang permainan Luaran, Biliard, jet Ski, bot riadah aqua dan lagun memancing.

Di Calirana, anda akan mendapati satu bulatan yang luas laluan tepi tasik yang dibarisi dengan pokok-pokok araucaria untuk tontonan menyapu banjaran gunung dan tasik tenang air. Kawasan Calirana yang mempunyai rangkaian laluan rumput katil rata melalui turun-bukit atau uphill bagi tujuan berjoging dan bersiar-siar.

Calirana menawarkan peribadi, tempat yang tenang dan damai dengan menikmati angin yang dan hari yang terbaik untuk menangkap naga Terbang jika anda mempunyai apa-apa yang perlu dilakukan pada waktu siang. Tetapi ini adalah anak-anak di Calirana telah melakukan, atau bagi bulan dan bintang merenung semua melalui malam.

Lagipun, Calirana adalah seperti sedikit rumah hanya untuk anda, keluarga anda dan rakan-rakan. Sifat Calirana tidak semua ini tolak renungan hassling dan kelihatan ingin tahu orang-orang yang tidak diketahui kepada anda.
Calirana mempunyai tempat yang sempurna untuk berehat dan anda keluarga kerukunan yang mengelilingi grove berkelah dengan kehijauan pokok-pokok renek dan burung-burung tersebut. Calinara mempunyai saiz yang baik dan bersih munasabah kolam renang untuk dewasa dan kanak-kanak yang sama. Tinggal berehat dan merasa seperti rumah Calirana Cottages. Guys, ini adalah tempat anda untuk melepaskan keinginan anda untuk Memancing kerana terdapat banyak hasil tangkapan di lagun memancing di Calirana. Yakin anda dan anak-anak anda akan menikmati permainan kanak-kanak dan gelanggang permainan luaran anak-Calirana anak. Calirana mempunyai kiosk videoke untuk mereka yang gemar menyanyi dan aktiviti Pavilion untuk apa jua acara. Calirana menyediakan paparan dek untuk memuja tempat-tempat menarik yang cantik air tasik yang tenang dan orang-orang yang melakukan sukan air.

TEMPAHAN LAWATAN HARI CALIRANA
Calirana yang berbeza-beza hari Tempahan Lawatan atau bergantung kepada ketinggian cuaca dan/atau air.
Masuk masa tidak lebih awal dari 8:30 pg
Masa daftar keluar pada hari yang sama selewat-lewatnya jam 4:30.

Pelancong hari Calirana boleh menggunakan bilik-bilik tetamu berikut pada kadar harga diskaun:
Bagi sebuah kotej twin sharing
Kadar cottage Kuadrupel-perkongsian.
Untuk lain-lain Calirana cottages perkongsian pelbagai disediakan atas permintaan.
Kelengkapan asas bilik disediakan di Calirana.

CALIRANA BERMALAM
Daftar Masuk dan lewat Daftar-keluar awal di Calirana boleh dibenarkan bergantung kepada tempahan bilik.
Masuk masa tidak lebih awal dari 2:30 ptg
Masa check-out selewat-lewatnya jam 1:30 petang hari berikutnya

Tetamu yang menginap semalaman di Calirana mempunyai pilihan tetamu atau bilik. Tetapi tetamu perlu memastikan bahawa pilihan mereka berada dalam talian untuk sahabat mereka.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684