About Calirana_nowegian

CALIRANA RESORT

Calirana er et romslig privat resort tiltrekke 1,5 hektar på den østlige grensen av menneskeskapte innsjøen Caliraya i Bgy. Øst-Talaungan, Cavinti, Laguna, vendt mot øst for Cavinti.

Calirana er førti minutter motorbåt ri fra fergen stasjonen verdt en nærmere titt på Lake Caliraya. Rides til Calirana viser panoramautsikt over kokos treet-grenser forside meandrerende gjennom mange delvis neddykket åser. Dette korte ri presenterer et perfekt glimt av både innsjøen kanten og innsjøen øyene som mild kalde vinder splash på innsjøen rolige farvann.

Caliranas sted presenterer en vakker av å unnslippe fullendt fritid. Calirana fasiliteter består av hytter, aktivitet paviljonger, to svømmebasseng, Lekeplass, videoke kiosker, utendørs spillet domstol, Biljard, jetski, aqua fritidsbåter og fiske laguner.

I Calirana, vil du finne et bredt løkke av araucaria alleen sjøkanten banen for visning av feiing fjellkjeden og den rolige sjøen vann. En Calirana-området har et nettverk av flat seng gress trasé gjennom utfor eller oppoverbakke for hensikten med jogging og vandre.

Calirana tilbyr private, ro og fred med nyter vinden og beste dagen for å fange dragen flyr hvis du har ingenting å gjøre i løpet av dagen. Men dette er barna i Calirana vært gjør, eller på månen og star stirrer all gjennom natten.

Tross alt, er Calirana som en bit hjem bare for deg, din familie og venner. Calirana natur gjør alle disse minus hassling stirrer og nysgjerrige ser av mennesker ikke kjent til deg.
Calirana har et perfekt sted å slappe av og ha din familie fellesskap som piknik grove omgir med grønne busker og signering fugler. Calinara har fin og ren rimelig størrelse svømmebassenger for både voksne og barn. Bo og slappe av i føles som hjemme Calirana hytter. Folkens, dette er din plass å slippe craving for fiske for det er nok av fangst i Caliranas fiske laguner. Hvile forsikret du og barna dine vil like Calirana Barnas lekeplass og utendørs spillet domstoler. Calirana har videoke kiosker for de som liker å synge og aktivitet paviljonger for enhver hendelse. Calirana gir visning dekk for å tilbe de vakre attraksjonene i rolige sjøen vann og folk gjør vannsport.

CALIRANA DAGSTUR
Calirana dagstur varierer eller avhengig av vær og/eller vann høyden.
Innsjekking tid ikke tidligere enn 8:30 am
Sjekk ut tid på samme dag ikke senere enn 4:30 p.m.

Dag turister av Calirana kan bruke følgende gjesterom til rabatterte priser:
For en twin-deling hytte
For en firedoble-deling hytte priser
For andre Calirana er deling av flere hytter tilgjengelig på forespørsel.
Grunnleggende bekvemmeligheter finnes i Calirana.

CALIRANA-OVERNATTING
Tidlig sjekk-inne og sen sjekk-ut i Calirana kan tillates avhengig av romreservasjoner.
Innsjekking tid ikke tidligere enn 2:30 PM
Sjekk ut tid ikke senere enn 1:30 pm morgendagen

Gjester som bor over natten i Calirana har et utvalg av rom eller hytter. Men gjest må sørge for at deres valg er i linjen til sine følgesvenner.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684